ΝΒΑ: Ανοιχτό άφησε ο Λεμπρόν Τζέιμς το ενδεχόμενο να αποσυρθεί
09:18 - 23/05/2023
«Θα δούμε τι θα γίνει. Έχω πολλά να σκεφτώ, για να είμαι ειλικρινής, για το πώς θα συνεχίσω με το μπάσκετ», είπε ο Λεμπρόν Τζέιμς.Μόνο απίθανό δεν πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να δούμε τον Λεμπρόν Τζέιμς να αποσύρεται από το ΝΒΑ το επόμενο διάστημα. Ο 38χρονος σούπερ σταρ σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς από τους Νάγκετς άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί μετά από 20 χρόνια καριέρας. «Δεν έχω σκεφτεί την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς θα είναι το ρόστερ του χρόνου. Μου αρέσει να παίζω και να είμαι στο παρκέ για τους συμπαίκτες μου. Φτάσαμε στους τελικούς της περιφέρειας και είναι σημαντικό για μας ότι το κάναμε με έναν νέο προπονητή. Ήταν μια ωρ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βόμβα από τον Λεμπρόν, που σκέφτεται να αποσυρθεί!
Αποσύρεται ο ΛεΜπρόν; Ο θρύλος των Λέικερς σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τους Νάγκετς, μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα αλλά και γενικότερα στο μπάσκετ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στην καριέρα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν έχω σκεφτεί την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς θα είναι το ρόστερ του χρόνου. […]
The post Βόμβα από τον Λεμπρόν, που σκέφτεται να αποσυρθεί! first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr