Αγοράκι 1,5 έτους έπεσε από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παίδων

13:26 - 23/05/2023

Ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ασθενοφόρο παρέλαβε το αγοράκι από το σπίτι του στο Ζευγολατιό Κορινθίας και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ... Περισσότερα To άρθρο Αγοράκι 1,5 έτους έπεσε από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παίδων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγοράκι 1,5 έτους έπεσε από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παίδων

Κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Διαβάστε το στο in.gr

Συναγερμός για 1,5 έτους αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας – Μεταφέρθηκε στο Παίδων

Στην Αθήνα εσπευσμένα μεταφέθηκε την Τρίτη (23/5) ένα 1,5 ετών αγοράκι το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου της κατοικίας του στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Το 1,5 ετών αγοράκι συνόδευσε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ ως το νοσοκομείο Παίδων, αναισθησιολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συναγερμός στην Κορινθία: Αγοράκι 1,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κορινθία: Ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου της κατοικίας του στο Ζευγολατιό Κορινθίας προκαλώντας πανικό στους γονείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό και […] Το άρθρο Συναγερμός στην Κορινθία: Αγοράκι 1,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κορινθία: Αγοράκι 1,5 έτους έπεσε από μπαλκόνι – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παίδων

Στο κενό από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του έπεσε ένα αγοράκι 1,5 έτους στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Όπως αναφέρει το korinthostv.gr η ζωή του παιδιού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Στο Παίδων «Αγία Σοφία» αγοράκι 1,5 έτους που έπεσε από το μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας

Στην Αθήνα εσπευσμένα μεταφέθηκε ένα αγοράκι 1,5 ετών το οποίο έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου της κατοικίας του στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Σύμφωνα με το korinthostv.gr άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά κρίθηκε Το άρθρο Στο Παίδων «Αγία Σοφία» αγοράκι 1,5 έτους που έπεσε από το μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Παιδάκι 1,5 έτους έπεσε από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ όταν αγοράκι 1,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κόρινθος: Αγοράκι 1,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου - Νοσηλεύεται στο Παίδων

Ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών έπεσε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του στο Ζευγολατιό Κορινθίας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Κόρινθος: Μωρό 1,5 ετών έπεσε από μπαλκόνι - Μεταφέρθηκε στο «Παίδων»

Σοκ στην Κόρινθο από πτώση μικρού παιδιού από μπαλκόνι οικίαςΠτώση από μπαλκόνι πρώτου ορόφου είχε ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών στο Ζευγολατιό Κορινθίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και σύφωνα με το τοπικό μέσο, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αγοράκι 1,5 ετών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού – Νοσηλεύεται στο Παίδων

Aπό το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο έπεσε αγοράκι 1,5 ετών στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο […] The post Αγοράκι 1,5 ετών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού – Νοσηλεύεται στο Παίδων appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι