Σενάριο για Πρέπελιτς και Παναθηναϊκό - Τι ισχύει (ΦΩΤΟ)

13:42 - 23/05/2023

Σενάριο για Πρέπελιτς και Παναθηναϊκό - Τι ισχύει (ΦΩΤΟ) 23/05/2023 Στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο Κλέμεν Πρέπελιτς, σύμφωνα με το ισπανικό «Encestando». Ο Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Βαλένθια. Ο 30χρονος άσος (1,91μ.), πρωταθλητής Ευρώπης με τη Σλοβενία το 2017, είχε φέτος σε 27 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα 7,1 πόντους (94,3% βολές, 50% δίποντα, 26,9% τρίποντα) και 3,1 σε 18:31 κατά μέσο όρο. Στο παρελθόν είχε παίξει σε Ρεάλ, Μπανταλόνα, Λιμόζ και Ολίμπια Λιουμπλιάνας μεταξύ άλλων. Πάντως, το σενάριο για τον Πρέπελιτς δεν έχει καμία απολύτως βάση και καμία υπόσταση, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει ασχοληθεί καθόλου

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάει και για Σιώπη ο Παναθηναϊκός – Τι λένε στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Μανώλη Σιώπη από την Τραμπζονσπόρ και μάλιστα άμεσα. Τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει η μεταγραφή, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Διαβάστε το στο to10.gr

Νέα σενάρια για Σιώπη και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μόλις πριν μερικές μέρες, όμως έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη χρονιά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει δημιουργήσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που θέλει να ντύσει στα πράσινα. Η πρώτη κίνηση ήταν η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτηση […] The post Νέα σενάρια για Σιώπη και Παναθηναϊκό first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»