Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Θα πεθάνεις μικρή και εγώ θα γελάω» – Το σοκαριστικό μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της

14:50 - 23/05/2023

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά βρέθηκε καλεσμένη στην «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ και αποκάλυψε To άρθρο Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Θα πεθάνεις μικρή και εγώ θα γελάω» – Το σοκαριστικό μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θα πεθάνεις μικρή και εγώ θα γελάω»: Το σοκαριστικό μήνυμα που έχει λάβει η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά

Στα μηνύματα μίσους που έχει λάβει αναφέρθηκε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ. Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων εξήγησε πώς αντιδρά πλέον όταν λαμβάνει τέτοιου είδους μηνύματα ενώ μίλησε και για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. «Οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς στα social media. “Φάλαινα”, “με αηδιάζεις”, “θα πεθάνεις νωρίς”, το ένα το άλλο. Όλα τα υπόλοιπα δεν με είχαν σοκάρει, αυτό όμως που με είχε σοκάρει ήταν ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Που μου έλεγε “θα πεθάνεις πολύ μικρή. Θα πεθάνεις από καρδιά και εγώ θα γελάω όταν θα συμβεί”. Ήταν τέτοιο σχόλιο, πολύ hate» τόνισε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά. Πώς αντιδρά πλέον όταν λαμβάνει τέτοια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Φάλαινα, με αηδιάζεις, θα πεθάνεις μικρή και θα γελάω… μου γράφουν»

Την Αντιγόνη Πάντα Χαρβά υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το μεσημέρι […] The post Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Φάλαινα, με αηδιάζεις, θα πεθάνεις μικρή και θα γελάω… μου γράφουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: “Θα πεθάνεις μικρή και εγώ θα γελάω” – Το σοκαριστικό μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της

H Αντιγόνη Πάντα Χαρβά ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4”. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα εξοργιστικό μήνυμα που είχε δεχθεί στα social media για τα κιλά της. “Φάλαινα, με αηδιάζεις. Θα πεθάνεις νωρίς». Δεν με έχουν σοκάρει αυτά, αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν το μήνυμα «Θα πεθάνεις μικρή και εγώ […] The post Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: “Θα πεθάνεις μικρή και εγώ θα γελάω” – Το σοκαριστικό μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Το σοκαριστικό μήνυμα που είχε λάβει για τα κιλά της – «Θα πεθάνεις νωρίς»

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά αποκάλυψε ένα σοκαριστικό μήνυμα που της είχε λάβει με αφορμή τα κιλά της. Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ανέφερε τι έγραφε το μήνυμα: «Φάλαινα, με αηδιάζεις. Θα πεθάνεις νωρίς». «Δεν με έχουν σοκάρει αυτά, αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν το μήνυμα ”Θα πεθάνεις μικρή και εγώ θα γελάω”. Ήταν πολύ hate. […] The post Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Το σοκαριστικό μήνυμα που είχε λάβει για τα κιλά της – «Θα πεθάνεις νωρίς» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της