Σεισμός 3,2 Ρίχτερ ταρακούνησε Πάτρα και Ναύπακτο

21:06 - 23/05/2023

Σεισμός έγινε αισθητός περίπου στις 8:20 το βράδυ της Τρίτης (23.05.2023), στην Πάτρα, στην Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε επτά χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μαραθιά Φωκίδας, ... Περισσότερα To άρθρο Σεισμός 3,2 Ρίχτερ ταρακούνησε Πάτρα και Ναύπακτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ ταρακούνησε Πάτρα και Ναύπακτο

Σεισμός έγινε αισθητός το βράδυ της Τρίτης, στην Πάτρα, στην Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στις Μολούκες νήσους της ανατολικής Ινδονησίας, χωρίς να προκληθεί τσουνάμι, ανακοίνωσε η εθνική Υπηρεσία Μετεωρολογίας και Γεωφυσικής (BMKG). Ο σεισμός σημειώθηκε στις 22:49 (τοπική ώρα, 18:49 ώρα Ελλάδος), το επίκεντρο εντοπίστηκε μακριά από τις ακτές και είχε εστιακό βάθος 221 χιλιομέτρων. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή σοβαρές […] Το άρθρο Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ινδονησία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών σημειώθηκε στις Μολούκες νήσους της ανατολικής Ινδονησίας, σύμφωνα με την εθνική Υπηρεσία Μετεωρολογίας και Γεωφυσικής (BMKG).

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στην Πάτρα: Αισθητός και σε περιοχές της Αχαΐας

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 8:20 μ.μ. απόψε, στην Πάτρα, στην Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σεισμός τώρα στην Πάτρα - Αισθητός και στη Ναύπακτο

Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας..Σεισμός καταγράφηκε περίπου στις 8:20 μ.μ. απόψε, στην Πάτρα, στην Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε επτά χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μαραθιά Φωκίδας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 15 χιλιόμετρα. Σύμφωνα και με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 21 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την Π

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι