Σερέλης: «Όλα είναι θέμα νοοτροπίας και άμυνας»

21:18 - 23/05/2023

Σερέλης: «Όλα είναι θέμα νοοτροπίας και άμυνας» 23/05/2023 Ο Χρήστος Σερέλης μετά το 2-1 του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου εξήγησε πως όλα είναι θέμα νοοτροπίας και άμυνας. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Στο τρίτο δεκάλεπτο το κλειδί ήταν η άμυνα. Αυτό ζητάμε από τους παίκτες μας. Ήμασταν επηρεασμένοι από το προηγούμενο παιχνίδι. Το σημερινό ματς θα μας βοηθήσει περισσότερο από το πρώτο ματς που κερδίσαμε με +44. Περιμένουμε ντέρμπι το Σάββατο και πάμε με τη λογική του 3 και 4 δεκαλέποτυ. Ξέρουμε τα προβλήματά μας και θέλουμε να βρούμε λύσεις. Η ομάδα όταν είναι συγκεντρωμένη μπορεί να βρει πόντους. Όλα είναι θέμα νοοτροπίας και άμυνας. Όταν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνος Μωραΐτης: «Τώρα είναι η στιγμή για ενότητα και αγώνα»

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους χιλιάδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, που με τίμησαν για ακόμα μια φορά με την ψήφο τους. Θα …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)