Επίσημο: Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Ζέκα

11:30 - 24/05/2023

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ξανά ο Κάρλος Ζέκα, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την επιστροφή του Έλληνα μέσου μετά από έξι χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάρλος Ζέκα: Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Μετά από έξι χρόνια ο Κάρλος Ζέκα θα φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Επιστροφή στον Παναθηναϊκό; Απλά αδιαπραγμάτευτη!

O Έλληνας διεθνής μέσος έδειξε το πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και δεν συζήτησε καν τις οικονομικές απολαβές του συμβολαίου του με την διοίκηση του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε το στο Gazzetta

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από έξι χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του. Ο Κάρλος Ζέκα είναι και πάλι παίκτης του Παναθηναϊκού μετά από έξι χρόνια. Ο 34χρονος Ελληνοπορτογάλος κεντρικός μέσος επέστρεψε στο «σπίτι» του, μετά την εξαετία του στην Κοπεγχάγη, όπως άλλωστε είχε «άτυπα» συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, όταν είχε αποχωρήσει τότε από το «τριφύλλι». Ο Ζέκα έχει αγωνιστεί 248 φορές με την φανέλα των «πρασίνων», όντας αρχηγός σε αρκετά απ’ αυτά, κι έχοντας σκοράρει επτά γκολ και δώσει 23 ασίστ. Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επίσημο: Ο 35χρονος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό… (+vid)

Είναι πλέον επίσημο: Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό έπειτα από 2.095 ημέρες. Γεγονός αποτελεί πλέον η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό. Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του και «γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του», έπειτα από 6 χρόνια ή διαφορετικά μετά από 2.095 ημέρες. […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από έξι χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του. Ο Κάρλος Ζέκα είναι και πάλι παίκτης του Παναθηναϊκού μετά από έξι χρόνια. Ο 34χρονος Ελληνοπορτογάλος κεντρικός μέσος επέστρεψε στο «σπίτι» του, μετά την εξαετία του στην Κοπεγχάγη, όπως άλλωστε είχε «άτυπα» συμφωνηθεί μεταξύ των δύο […] Το άρθρο Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Ζέκα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)