Γιατρός για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί να έχεις υποστεί τραγωδία και να ανεβάζεις φωτογραφίες»

12:00 - 24/05/2023

«Έπρεπε να ερευνηθεί η εμπλοκή της μητέρας», τονίζει ο εντατικολόγος του Νοσοκομείου του Ρίου για την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ζούσε μια τραγωδία και ανέβαζε φωτογραφίες από παραλίες»

Συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη της Ρούλας Πιαπιρίγκου. «Διαδικαστική» στη συμπεριφορά της, που ενδιαφερόταν τι θα ανεβάσει στα social media, χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο του Ρίου, ο εντατικολόγος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εντατικολόγος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί να έχεις υποστεί τραγωδία και να ανεβάζεις φωτογραφίες στo Facebook»

Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ η πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ρίου ήταν αυτή που προβλημάτισε τους γιατρούς και τους έκανε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στους θανάτους των παιδιών της, σύμφωνα με τον εντατικολόγο – παιδίατρο, Χαράλαμπο Κοτσώνη. Ο γιατρός, ο οποίος εφημέρευε στη ΜΕΘ του […] Το άρθρο Εντατικολόγος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί να έχεις υποστεί τραγωδία και να ανεβάζεις φωτογραφίες στo Facebook» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εντατικολόγος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί να έχεις υποστεί τραγωδία και να ανεβάζεις φωτογραφίες στo Facebook»

Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ η πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ρίου ήταν αυτή που προβλημάτισε τους γιατρούς και τους έκανε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στους θανάτους των παιδιών της, σύμφωνα με τον εντατικολόγο – παιδίατρο, Χαράλαμπο Κοτσώνη. Ο γιατρός, ο οποίος εφημέρευε στη ΜΕΘ του […] The post Εντατικολόγος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί να έχεις υποστεί τραγωδία και να ανεβάζεις φωτογραφίες στo Facebook» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Γιατρός για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί να έχεις υποστεί τραγωδία και να ανεβάζεις φωτογραφίες»

«Έπρεπε να ερευνηθεί η εμπλοκή της μητέρας», τονίζει ο εντατικολόγος του Νοσοκομείου του Ρίου για την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου. «Η κατηγορούμενη έμοιαζε να μην έχει κατανοήσει την τραγωδία», ανέφερε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταξύ άλλων, ο εντατικολόγος – παιδίατρος Χαράλαμπος Κοτσώνης, που ήταν ο γιατρός εφημερίας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου όταν μεταφέρθηκε εκεί […] The post Γιατρός για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορεί να έχεις υποστεί τραγωδία και να ανεβάζεις φωτογραφίες» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Καιρός: Μπόρες και καταιγίδες σήμερα - Πού θα εκδηλωθούν φαινόμενα

Καβάλα: «Ποιο κριάρι, την σκότωσαν» - Ο σύζυγος της κτηνοτρόφου μιλάει για δολοφονία

Ιταλία: Μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων στο τουρκικό πλοίο Galata Seaways

Καβάλα: «Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι» - Τι λέει ο αδελφός της άτυχης κτηνοτρόφου

Καναδάς: Ξένη βοήθεια φτάνει για τις τεράστιες δασικές πυρκαγιές

Σεπόλια: Δώρα και γράμματα στέλνει ο 53χρονος μέσα από τη φυλακή