Απίστευτος καβγάς στον αέρα με Μικρούτσικο και Καινούργιου: «Με στοχοποιεί!» – «Μα δεν είμαι Τσίπρας!»

12:34 - 24/05/2023

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή τη συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος,Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή τη συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος,«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν τέθηκε το ζήτημα της πολυφωνίας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωτοφανής καβγάς Μικρούτσικου – Καινούργιου: «Με στοχοποιεί!»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Fitch: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα ΒΒ+ με σταθερές προοπτικές

Handelsblatt: Οι επενδυτές ποντάρουν σε μια ακόμη θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη

PartyGate: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Μπόρις Τζόνσον

Ντόναλντ Τραμπ: Στο μπάνιο του φύλαγε απόρρητους φακέλους για τα πυρηνικά σύμφωνα με το κατηγορητήριο

Δημοσκόπηση MRB: «Κλειδί» οι αναποφάσιστοι για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Πώς «βλέπουν» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Η τραγική ειρωνεία με τις ανθοστήλες για το γάμο της Αννούλας