«Η κ. Πισπιρίγκου δεν συμπεριφερόταν σαν μαμά που κινδυνεύει να χάσει παιδί, δεν υπήρχε θρήνος» - Νέα συγκλονιστική κατάθεση νοσηλεύτριας

11:58 - 25/05/2023

Στο ίδιο μήκος κύματος με όλους τους υπόλοιπους μάρτυρες του νοσοκομείο του Ρίο, οι νοσηλεύτριες, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Ελένη Ψηλογεωργακοπούλου, κατέθεσαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, περιγράφοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως ψυχρή, ψύχραιμη, διεκπεραιωτική, άνετη και αποστασιοποιημένη. Η κυρία Αθανασοπούλου απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριου σκιαγράφησε τη μητέρα ως «τυπική», εξηγώντας ... Περισσότερα To άρθρο «Η κ. Πισπιρίγκου δεν συμπεριφερόταν σαν μαμά που κινδυνεύει να χάσει παιδί, δεν υπήρχε θρήνος» - Νέα συγκλονιστική κατάθεση νοσηλεύτριας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα συγκλονιστική κατάθεση – «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συμπεριφερόταν σαν μαμά που κινδυνεύει να χάσει παιδί»

Ως ψυχρή, ψύχραιμη, διεκπεραιωτική και αποστασιοποιημένη περιέγραψαν την Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δυο νοσηλεύτριες του νοσοκομείου του Ρίο όπου νοσηλεύτηκε ο Τζωρτζίνα μετά την ανακοπή που υπέστη. «Ερχόταν σε όλα τα επισκεπτήρια. Στην αρχή με το σύζυγο, μετά μόνη της. Είχε ψύχραιμη στάση, ψυχρή, απέναντι στο παιδί» ανέφερε η νοσηλεύτρια Κωνσταντίνα […] Το άρθρο Νέα συγκλονιστική κατάθεση – «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συμπεριφερόταν σαν μαμά που κινδυνεύει να χάσει παιδί» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν συμπεριφερόταν σαν μαμά που κινδυνεύει να χάσει παιδί» – Νέα συγκλονιστική κατάθεση

Στο ίδιο μήκος κύματος με όλους τους υπόλοιπους μάρτυρες του νοσοκομείο του Ρίο, οι νοσηλεύτριες, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Ελένη Ψηλογεωργακοπούλου, κατέθεσαν σήμερα (25.05.2023) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, περιγράφοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

«Η Πισπιρίγκου δεν συμπεριφερόταν σαν μαμά που κινδυνεύει να χάσει παιδί»

Στο ίδιο μήκος κύματος με όλους τους υπόλοιπους μάρτυρες του νοσοκομείο του Ρίο, οι νοσηλεύτριες, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Ελένη Ψηλογεωργακοπούλου, κατέθεσαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, περιγράφοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως ψυχρή, ψύχραιμη, διεκπεραιωτική, άνετη και αποστασιοποιημένη. Η κυρία Αθανασοπούλου απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σκιαγράφησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως «τυπική», εξηγώντας: […] The post «Η Πισπιρίγκου δεν συμπεριφερόταν σαν μαμά που κινδυνεύει να χάσει παιδί» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι