Ζαχαριάδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ, μια συγγνώμη και μια υπόσχεση

13:40 - 25/05/2023

«Αυτά που έπρεπε να κάνουμε από το 2012 και δεν τα κάναμε ως το 2023 ή τα κάναμε ελλιπώς», είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε, απευθυνόμενος προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ: «Μπορεί να σας απογοητεύσαμε, αλλά δεν σας προδώσαμε».«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους στεναχωρήσαμε και διαψεύσαμε τις προσδοκίες τους. Θέλω να ζητήσω μια ακόμη μεγαλύτερη συγνώμη από όσους καλοπροαίρετα και με αγωνία μας προειδοποιούσαν πολλές φορές μέσα στα τελευταία χρόνια ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Ζαχαρίαδης σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο τον αφήνει εκτός Βουλής. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όσες και όσ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά