Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης - Δείτε όλα τα ονόματα των υπουργών

18:26 - 25/05/2023

Ποιοι είναι οι υπουργοί στην υπηρεσιακή κυβέρνηση έως τις νέες εκλογές του Ιουνίου.Ανακοινώθηκαν τα ονόματα της υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, ο οποίος οτκίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25/5. Περισσότερα σε λίγο... Η σύνθεση της υπηρεσιακής Κυβέρνησης: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΚΟΥΡΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΡΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΣΚΑΡΕΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΑΤΡΙΝΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπηρεσιακή κυβέρνηση: Αύριο στις 12.00 η ορκωμοσία των υπουργών

Ενώπιον Σακελλαροπούλου και Σαρμά, θα ορκιστούν αύριο στις 12.00 το μεσημέρι τα μέλη της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Διαβάστε το στο tovima

Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης: Ολα τα ονόματα

Ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα διενεργήσει τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στα κρίσιμα υπουργεία Εξωτερικών και ‘Άμυνας τοποθετήθηκαν αντίστοιχα ο πρέσβης ε.τ. Βασίλης Κασκαρέλης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υφυπουργός ‘Άμυνας στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής. Στο υπ. Προ.Πο. τοποθετήθηκε ο πρώην Α/ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ κυβερνητικός εκπρόσωπος […] Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης: Ολα τα ονόματα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Αυτή είναι η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης – Όλα τα ονόματα που ανακοινώθηκαν

Το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) και λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία του νέου υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Ιωάννη, Σαρμά, ανακοινώθηκε και η νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ακολουθεί η σύνθεση της Κυβέρνησης: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΚΟΥΡΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΡΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΣΚΑΡΕΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΑΤΡΙΝΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Αυτή είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Όλα τα ονόματα των υπουργών

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης που ορίστηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Η υπηρεσιακή κυβέρνηση η οποία θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές στις 25 Ιουνίου θα ορκιστεί αύριο Παρασκευή (26/05/2023) στις 12.00 ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Ιωάννη Σαρμά. Σήμερα ορκίστηκε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς ο οποίος αμέσως μετά συναντήθηκε […] The post Αυτή είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Όλα τα ονόματα των υπουργών appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Αυτή είναι η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης – Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία θα αναλάβει μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου Ακολουθεί η σύνθεση της Κυβέρνησης: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΚΟΥΡΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΡΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΣΚΑΡΕΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ […] Το άρθρο Αυτή είναι η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης – Όλα τα ονόματα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά