Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νιαρχάκος

21:18 - 25/05/2023

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη όπου ήταν Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ των «κυανόλευκων».

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστρέψει ο Νιαρχάκος

Μετά την αποχώρηση από τον Άρη, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων», επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νιαρχάκος

Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νιαρχάκος 25/05/2023 Με ανακοίνωσή του ο Άρης γνωστοποίησε πως ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Δημήτρης Νιαρχάκος αποτελεί παρελθόν από τους «κίτρινους». Ο Νιαρχάκος θα επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα αναλαμβάνοντας πόστο στους Ηπειρώτες, μια ομάδα που υπήρξε στο παρελθόν. Οι «κυανόλευκοι» μετά τον χαμό του Γιώργου Χριστοβασίλη στοχεύουν και στην διοικητική οργάνωση εκτός της μεταγραφικής ενίσχυσης που προχωράει μετά και την συνάντηση του Θανάση Στάικου με τους Γιάννη και Παναγιώτη Χριστοβασίλη.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Από τον Άρη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη όπου ήταν Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ των «κυανόλευκων». Ο Νιαρχάκος θα επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα αναλαμβάνοντας πόστο στους Ηπειρώτες, μια ομάδα που υπήρξε στο παρελθόν, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.   The post Από τον Άρη στον ΠΑΣ Γιάννινα first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

«Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας»

Στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει ο Χάρης Τσιγγάρας μετά το τέλος του δανεισμού του στην Τουλούζ. Δεν ενεργοποείται η ρήτρα αγοράς του – Για ειλημμένη απόφαση μιλούν οι Γάλλοι. Το κεφάλαιο Τουλούζ θα κλείσει προσεχώς για τον Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δανεισμού του στους Γάλλους. Μία αρκετά δύσκολη […] The post «Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»