Η Μαρία Σάκκαρη απαντά για την προσωπική της ζωή και τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα»

15:26 - 26/05/2023

Η Μαρία Σάκκαρη, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στο Sport24 και στον Παντελή Βλαχόπουλο για τα δημοσιεύματα […] The post Η Μαρία Σάκκαρη απαντά για την προσωπική της ζωή και τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για την προσωπική της ζωή και στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που κάνουν αρκετοί χρήστες στα social media για τις αθλητικές επιδόσεις της. Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο Sport24 και σχολίασε τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική ζωή της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ σχολίασε ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για την προσωπική της ζωή και στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Σάκκαρη: Απαντά για την προσωπική της ζωή και τον Στέφανο Τσιτσιπά

Μαρία Σάκκαρη: «Πλέον έχω ανοσία στα δημοσιεύματα αλλά για να φτάσω σε αυτό το σημείο δυσκολεύτηκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο