Ανησυχία για τη Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της σπάνιας πάθησής της

16:32 - 26/05/2023

Σελίν Ντιόν: Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν, μετά την ανακοίνωσή της πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς συνεχίζει τη μάχη της με μια ανίατη ασθένεια. Σήμερα το πρωί, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Courage», προσθέτοντας πως «εργάζεται πολύ σκληρά για να ανακτήσει τις δυνάμεις […] Το άρθρο Ανησυχία για τη Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της σπάνιας πάθησής της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σελίν Ντιόν: Ανησυχία για την υγεία της - Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία

«Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω» δήλωσε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σελίν Ντιόν: Ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της – Ανησυχία για την υγεία της

«Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%» είπε η Σελίν Ντιόν.

Διαβάστε το στο tovima

Αγωνία για τη Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει την περιοδεία της λόγω προβλήματος υγείας

Η Celine Dion αναγκάζεται να ακυρώσει την περιοδεία της, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει από το σπάνιο σύνδρομο stiff-person, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε. Συγκεκριμένα, έκανε ανάρτηση στο Instagram και έγραψε πως «λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά». «Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς να συνεχίσουμε να αναβάλλουμε τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Σελίν Ντιόν ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία -Τι συμβαίνει με την υγεία της

Μάχη με μία σπάνια νευρολογική ασθένεια δίνει η 55χρονη τραγουδίστρια, Σελίν Ντιόν, η οποία υποχρεώθηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αγωνία για την υγεία της Σελίν Ντιόν - Ακύρωσε ολόκληρη την παγκόσμια περιοδεία της

Ανησυχία έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν, μετά την ανακοίνωσή της πως ακυρώνει ολόκληρη την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς συνεχίζει τη μάχη της με την ανίατη ασθένεια…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Celine Dion: Αγωνία για την υγεία της – Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της

Σελίν Ντιόν: Πριν από λίγους μήνες, η τραγουδίστρια ακύρωσε αρκετές εμφανίσεις της και λίγες ημέρες μετά παραδέχθηκε δημόσια ότι διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου Ανησυχία στα εκατομμύρια των θαυμαστών της προκάλεσε η απόφαση της Σελίν Ντιόν να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της για λόγους υγείας. Σε ανάρτησή της στο instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία […] The post Celine Dion: Αγωνία για την υγεία της – Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη