Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

17:00 - 26/05/2023

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν μερικές μέρες η έντονη αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά προς τη To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απολογήθηκε ο Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

Πριν από λίγες ημέρες στη Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβρισε εν ώρα αγώνα την μητέρα του αλλά δηλώνει μετανιωμένος

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά προς την μητέρα του στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζητάει συγγνώμη μετά τα υβριστικά σχόλια στη μητέρα του ο Τσιτσιπάς.

Διαβάστε το στο

Μετάνιωσε ο Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

Απολογήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το τεράστιο λάθος του να μιλήσει άσχημα στη μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Μενβέντεφ στη Ρώμη.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραβάει πάνω του τα φώτα είτε για καλό είτε για κακό λόγο και η απόδειξη είναι και αυτό που έγινε με τη μητέρα του στο Masters της Ρώμης, όταν την αποκάλεσε «μαλ…η» και της ζήτησε να φύγει από το γήπεδο, με τον ίδιο να αναφέρεται τώρα σε αυτό το περιστατικό, τονίζοντας ότι ντρέπεται. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει τσακωθεί κι άλλες φορές με τους δικούς του ανθρώπους και κυρίως με τον πατέρα του, ο οποίος είναι και προπονητής του, αλλά αυτή τη φορά τα έβαλε με τη μητέρα του. Και μετάνιωσε. Αυτό το έκανε σαφές με όσα είπε σε δηλώσεις του στο sdna.gr, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα σκέφτεται όλο αυτό που έγινε πριν ανοίξει το στόμα του. «Ήταν μεγάλο λάθος μου. Ντρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η φραστική επίθεση με άσχημους χαρακτηρισμούς που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά της μητέρας του στον ημιτελικό του τουρνουά της Ρώμης προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια για την συμπεριφορά του 24χρονου τενίστα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε το λάθος του από το Παρίσι και δήλωσε ότι νιώθει ντροπή. «Ήταν μεγάλο λάθος μου» είπε αρχικά στο SDNA ο Στέφανος […] Το άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μετανιωμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

Αντιδράσεις προκάλεσε πριν λίγες ημέρες βίντεο που έδειχνε τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίζει εν ώρα αγώνα στη Ρώμη την μητέρα του.Αντιδράσεις προκάλεσε πριν λίγες ημέρες βίντεο που έδειχνε τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίζει εν ώρα αγώνα στη Ρώμη την μητέρα του.Ο Έλληνας τενίστας βγήκε εκτός εαυτού επειδή η μητέρα του μιλούσε συνέχεια και του έκανε παρατηρήσεις ενώ η γλώσσα που χρησιμοποίησε η Τζούλια ήταν ρωσικά την ώρα που ο αντίπαλος του Στέφανου ήταν ο Ρώσος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στην μητέρα μου

Ο Έλληνας τενίστας της επιτέθηκε φραστικά, επειδή του μιλούσε στα ρωσικά, τη μητρική γλώσσα του αντιπάλου του

Διαβάστε το στο news.gr

Μετανιωμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στην μητέρα μου»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε για όσα είπε στη μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στη Ρώμη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε δημόσια ότι ήταν μεγάλο του λάθος. Υπενθυμίζεται ότι στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έδειξε για ακόμη μια φορά τον εκνευρισμό του, καθώς τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Βλέποντας το βίντεο, αυτό που έγινε δεν νομίζω ότι είναι καλό παράδειγμα για τα παιδιά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον τρόπο που φέρθηκε στην μητέρα του κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στη Ρώμη. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου» 26/05/2023 Τον γύρο του κόσμου έκανε πριν από λίγες ημέρες το βίντεο όπου έδειχνε τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίζει εν ώρα αγώνα στη Ρώμη την μητέρα του.  Ο Έλληνας τενίστας τα ... έχωσε στη μητέρα του επειδή μιλούσε συνέχεια και του έκανε παρατηρήσεις αλλά αυτό που τον πείραξε και ξέσπασε ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε η Τζούλια. Μιλούσε ρωσικά και ο αντίπαλος του Στέφανου ήταν ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ. Λίγες ημέρες μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραδέχτηκε το λάθος του από το Παρίσι και δήλωσε ότι νιώθει ντροπή.  «Ήταν μεγάλο λάθος μου» είπε αρχικά στο SDNA ο Στέφανος και συνέχισε «Ντρέπομαι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μετανιωμένος ο Έλληνας πρωταθλητής – “Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε μετανιωμένος επειδή μίλησε πολύ άσχημα στη μητέρα του κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Rome Masters κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα SDNA ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε το λάθος του και τόνισε ότι νιώθει ντροπή. “Ήταν μεγάλο λάθος μου”, είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε: “Ντρέπομαι που μίλησα […] The post Στέφανος Τσιτσιπάς: Μετανιωμένος ο Έλληνας πρωταθλητής – “Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου- Μεγάλο λάθος μου

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το πρόσφατο ξέσπασμα εναντίον της μητέρας του, στο κορτ. «Ήταν μεγάλο λάθος μου. Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου», δήλωσε στο sdna ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο Παρίσι, δύο ημέρες προτού ξεκινήσει η προσπάθειά του στο Roland Garros. Το περιστατικό συνέβη στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης, στον αγώνα του Έλληνα τενίστα κόντρα στον Ρώσο Ντανίιλ Μεντβέντεφ. Κάποια στιγμή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε προς το πλευρό της μητέρας του και της ζήτησε να σταματήσει να μιλά ρωσικά. «Μη μιλάς στα ρωσικά, μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά, φύγε από το γήπεδο καλύτερα», είπε αρχικά ο Έλληνας τενίστας στη μητέρα του και συν

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στράφηκε λεκτικά κατά της μητέρας του στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia της Ρώμης, με την αντίδρασή του να σχολιάζεται στο διαδίκτυο. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο πατέρας του τοποθετήθηκε σχετικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εξηγώντας: «Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο […] The post Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της