Εκλογές 2023 - Παναγιωτόπουλος: Αποχαιρετά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας - «Είμαι κι εγώ στρατιώτης της Ελλάδος»

23:52 - 26/05/2023

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του στον υπηρεσιακό υπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιωτόπουλος: «Είμαι και εγώ ένας στρατιώτης της Ελλάδος»

«Είχα δηλώσει πριν από τέσσερα χρόνια που ανέλαβα Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας ότι είμαι κι εγώ στρατιώτης της Ελλάδος», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπυλος. «Έτσι λειτούργησα, έτσι αισθάνθηκα και νομίζω ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ορατά και αποτυπώθηκαν άλλωστε και προσωπικά, αλλά ασφαλώς και συλλογικά στις […] Το άρθρο Παναγιωτόπουλος: «Είμαι και εγώ ένας στρατιώτης της Ελλάδος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κύθηρα: Με ασφάλεια ρυμουλκήθηκε από σκάφος του Λιμενικού το ιστιοφόρο με τους μετανάστες

Ωρωπός: Έβλεπαν live από τις κάμερες τους διαρρήκτες με το «χρυσό» τζιπ να αδειάζουν το σπίτι τους

Ευφυΐα: Το χαρακτηριστικό που προδίδει πόσο έξυπνοι είμαστε

Γαλλία: Προφυλακίστηκε ο δράστης της επίθεσης στην Ανεσί - Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΑΔΜΗΕ: «Πράσινη» η μισή ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα τον Μάιο

Τροχαίο με έναν νεκρό από σύγκρουση ΙΧ με όχημα της ΕΛΑΣ στην Τρίπολη - Τραυματίστηκαν και αστυνομικοί