Κορινθία: Άνδρας παρασύρθηκε από τον Προαστιακό στις Κρήνες

08:36 - 27/05/2023

Ένας άνδρας 30 ετών παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26.06.2023) στις Κρήνες Κορινθίας, από αμαξοστοιχία του Προαστιακού της γραμμής Αθήνα-Κιάτο.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόρινθος: 30χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό

Το περιστατικό συνέβη κοντά στον καταυλισμό Ρομά στις Κρήνες Κορινθίας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κορινθία: Άνδρας παρασύρθηκε από τον Προαστιακό στις Κρήνες κοντά στον καταυλισμό Ρομά

Ένας άνδρας 30 ετών παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26.06.2023) στις Κρήνες Κορινθίας, από αμαξοστοιχία του Προαστιακού της γραμμής Αθήνα-Κιάτο.Ένας άνδρας 30 ετών παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26.06.2023) στις Κρήνες Κορινθίας, από αμαξοστοιχία του Προαστιακού της γραμμής Αθήνα-Κιάτο.Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο άνδρας που χτυπήθηκε από τον Προαστιακό στις Κρήνες Κορινθίας μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Το περιστατικό συνέβη κοντά στον καταυλισμό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σερβία: Ο Βούτσιτς παραιτήθηκε από την ηγεσία του Προοδευτικού Κόμματος

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς αποσύρθηκε από την ηγεσία του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) και μετά από πρόταση του η Γενική Συνέλευση εξέλεξε για νέο πρόεδρο τον νυν υπουργό ‘Αμυνας Μίλος Βούτσεβιτς. Η παραίτηση του Βούτσιτς είχε προαναγγελθεί από τον ίδιο πριν καιρό όπως επίσης και το γεγονός ότι στις 28 Μαΐου θα προχωρήσει στην ίδρυση ενός […] Σερβία: Ο Βούτσιτς παραιτήθηκε από την ηγεσία του Προοδευτικού Κόμματος on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Άνδρας παρασύρθηκε από τον Προαστιακό στις Κρήνες

Άνδρας παρασύρθηκε από τον Προαστιακό στις Κρήνες 27/05/2023 Ένας άνδρας 30 ετών παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26.06.2023) στις Κρήνες Κορινθίας, από αμαξοστοιχία του Προαστιακού της γραμμής Αθήνα-Κιάτο. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο άνδρας που χτυπήθηκε από τον Προαστιακό στις Κρήνες Κορινθίας μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Το περιστατικό συνέβη κοντά στον καταυλισμό Ρομά στις Κρήνες Κορινθίας Να σημειωθεί, πως και το καλοκαίρι του 2020 είχε παρασυρθεί από αμαξοστοιχία του προαστιακού ένας 20χρονος.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κόρινθος: 30χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό

Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.Ένας άνδρας 30 ετών παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του προαστιακού της γραμμής Αθήνα - Κιάτο, ο οποίος κινούνταν εντός της γραμμής, αργά το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαΐου στις Κρήνες Κορινθίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv, ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Βραχατίου και Σικυωνίων. Το περιστατικό συνέβη κοντά στον καταυλισμό Ρομά στις Κρήνες Κορινθίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κόρινθος: Άνδρας παρασύρθηκε από τον Προαστιακό

Το βράδυ της Παρασκευής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Άλεκ Μπάλντουιν: Πέταξε το κινητό από διαδηλώτρια που τον πίεζε να πει «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Αφρικανική σκόνη: Ποιοι ασθενείς είναι οι πιο ευάλωτοι και πως μπορούν να προστατευτούν

Premium beauty εμπειρία στο νέο Fairynails της Πάτρας

Έτοιμοι για πασχαλινό shopping; Γιώργος Αβράμης, Αναστασία Σίνου, Ελπίδα Τσώνη & Μαίρη Μπαλατή, συστήνουν

Καιρός: Αφρικανική σκόνη και άνεμοι Foen σήμερα σε όλη τη χώρα

Το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από την Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου