ΒΙΝΤΕΟ: Ανησυχία στο «Γουέμπλεϊ»! Κατέρρευσε ο αρχηγός της Λούτον

20:06 - 27/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Ανησυχία στο «Γουέμπλεϊ»! Κατέρρευσε ο αρχηγός της Λούτον 27/05/2023 Μεγάλη ανησυχία υπήρξε στις τάξεις της Λούτον, αλλά και στους φίλους του ποδοσφαίρου γενικότερα, στο ξεκίνημα  του μεγάλου τελικού ανόδου στην Premier League κόντρα στην Κόβεντρι. Συγκεκριμένα, μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τομ Λόκιερ, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ», χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο χτύπημα. Αμέσως, το ιατρικό επιτελείο των «χάτερς» έπεσε πάνω στον 28χρονο αρχηγό της Λούτον, ο οποίος λίγο μετά συνήλθε, αποχωρώντας με φορείο, ενώ, του είχε τοποθετηθεί και κολάρο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πάγωσε» το «Γουέμπλεϊ»: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο αρχηγός της Λούτον!

«Πάγωσε» το «Γουέμπλεϊ» στο 10ο λεπτό του τελικού των πλέι οφ της Championship ανάμεσα στην Κόβεντρι και τη Λούτον...

Διαβάστε το στο Zougla

Πάγωσαν στο Γουέμπλεϊ: Κατέρρευσε παίκτης της Λούτον και αποχώρησε με φορείο

Η Λούτον αντιμετώπισε την Κόβεντρι στο Γουέμπλεϊ στο παιχνίδι που έκρινε το ποια από τις δύο ομάδες θα ανέβει στην Premier League και άπαντες πάγωσαν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τομ Λόκιερ ξαφνικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και τελικά αποχώρησε με φορείο και κολάρο στον αυχένα. Ήταν ο τελικός των πλέι οφ της Championship, ήταν ένα παιχνίδι που αποτελούσε γιορτή αλλά τελικά τα χαμόγελα και τα συνθήματα σταμάτησαν στο 10ο λεπτό, όταν ο αρχηγός της Λούτον κατέρρευσε. Ο Λόκιερ βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος και αέσως το ιατρικό επιτελείο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, με τον Ουαλό αμυντικό να αποχωρεί τελικά με φορείο και αφού πρώτα τού έβαλαν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοκ στο Γουέμπλεϊ: Κατέρρευσε ο αρχηγός της Λούτον (video)

Πάγωσε» το «Γουέμπλεϊ» στο 10′ του τελικού των πλέι οφ της Championship ανάμεσα στην Κόβεντρι και τη Λούτον. Ο λόγος; Κατέρρευσε εντός αγωνιστικού χώρου ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ και έδειξε να δυσκολεύεται να σηκωθεί. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του έσπευσε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ουαλό στόπερ εν τέλει να αποχωρεί […] The post Σοκ στο Γουέμπλεϊ: Κατέρρευσε ο αρχηγός της Λούτον (video) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»