Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου – «Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν»
21:38 - 27/05/2023
Λίγο μετά τις 20:00 ολοκληρώθηκε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη που τελέστηκε
To άρθρο Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου – «Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καινούργιου: Η ανάρτηση για την Κοζάρη - «Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν»
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια, λίγο πριν η καλή της φίλη παντρευτεί τον Πάνο Μουζουράκη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου και οι backstage φωτογραφίες
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν λίγες ώρες ο Πάνος Μουζουράκης με την αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη. Το ζευγάρι λίγο καιρό πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί παντρεύτηκε στην Αίγινα, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων ενώ πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν στο νησί για το μυστήριο. Φυσικά από τον γάμο αυτό […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr