Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου – «Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν»

21:38 - 27/05/2023

Λίγο μετά τις 20:00 ολοκληρώθηκε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη που τελέστηκε To άρθρο Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου – «Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου: Η ανάρτηση για την Κοζάρη - «Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν»

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια, λίγο πριν η καλή της φίλη παντρευτεί τον Πάνο Μουζουράκη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γάμος Μουζουράκη-Κόζαρη: Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου και οι backstage φωτογραφίες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν λίγες ώρες ο Πάνος Μουζουράκης με την αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη. Το ζευγάρι λίγο καιρό πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί παντρεύτηκε στην Αίγινα, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων ενώ πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν στο νησί για το μυστήριο. Φυσικά από τον γάμο αυτό […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της