Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: «Φορώ τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει»

11:34 - 28/05/2023

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη. Η παρουσιάστρια έστειλε […] The post Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: «Φορώ τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου: Συγκινημένη η με τον γάμο Μουζουράκη και Κόζαρη - «Φοράω τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει»

«Ερωτεύτηκαν απίστευτα, είναι αμοιβαίο και χαίρομαι που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι κι εγώ σε αυτό» ανέφερε η παρουσιάστρια και φίλη της νύφης - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου για Μουζουράκη-Κόζαρη: Είμαι συγκινημένη, φοράω τα γυαλιά γιατί είμαι βουρκωμένη, έχω δακρύσει!

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη παντρεύτηκαν το Σάββατο (27/05) στην Αίγινα και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί να «καλύψουν» το γεγονός, παρά την περί του αντιθέτου επιθυμία του ζευγαριού.Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη παντρεύτηκαν το Σάββατο (27/05) στην Αίγινα και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί να «καλύψουν» το γεγονός, παρά την περί του αντιθέτου επιθυμία του ζευγαριού.Ανάμεσα στους 500 καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανάρτησε μέσω Instagram φωτογραφίες της καλής της φίλης που παντρευόταν, ενώ έκανε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Queen.gr: Ξέσπασε σε κλάματα στον γάμο της Κόζαρη – «Φοράω τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει»

Καινούργιου: «Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Γίναμε φίλες»

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο