Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: «Φορώ τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει»
11:34 - 28/05/2023
Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη. Η παρουσιάστρια έστειλε […]
The post Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: «Φορώ τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καινούργιου: Συγκινημένη η με τον γάμο Μουζουράκη και Κόζαρη - «Φοράω τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει»
«Ερωτεύτηκαν απίστευτα, είναι αμοιβαίο και χαίρομαι που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι κι εγώ σε αυτό» ανέφερε η παρουσιάστρια και φίλη της νύφης - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου για Μουζουράκη-Κόζαρη: Είμαι συγκινημένη, φοράω τα γυαλιά γιατί είμαι βουρκωμένη, έχω δακρύσει!
Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη παντρεύτηκαν το Σάββατο (27/05) στην Αίγινα και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί να «καλύψουν» το γεγονός, παρά την περί του αντιθέτου επιθυμία του ζευγαριού.Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη παντρεύτηκαν το Σάββατο (27/05) στην Αίγινα και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί να «καλύψουν» το γεγονός, παρά την περί του αντιθέτου επιθυμία του ζευγαριού.Ανάμεσα στους 500 καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανάρτησε μέσω Instagram φωτογραφίες της καλής της φίλης που παντρευόταν, ενώ έκανε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grQueen.gr: Ξέσπασε σε κλάματα στον γάμο της Κόζαρη – «Φοράω τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει»
Καινούργιου: «Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Γίναμε φίλες»
Διαβάστε το στο pagenews.gr