Ο Γιώργος Κόρομι για τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μας»: «Μίλησα 45 λεπτά, έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός»
13:42 - 28/05/2023
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε και για […]
The post Ο Γιώργος Κόρομι για τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μας»: «Μίλησα 45 λεπτά, έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κόρομι: Οι δηλώσεις μου ήταν 45 λεπτά, κόπηκε, ράφτηκε και βγήκε αυτό που είναι μισογυνισμός
Ο Γιώργος Κόρομι ξεκαθαρίζει τις φράσεις του που προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και προβλέπει νέο νικητή...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Κόρομι: «Έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε και για μια δήλωση που έκανε για τις γυναίκες στο «Πρωινό μας» η οποία σχολιάστηκε αρκετά και χαρακτηρίστηκε ως μισογυνιστική. «Όχι, μην τα αλλάζουμε. Είχε παιχτεί αυτό στη Φαίη, σωστά. Οι δηλώσεις μου ήταν 45 λεπτά, κόπηκε, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Κόρομι για τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μας»: «Έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε και για μια δήλωση που έκανε για τις γυναίκες στο «Πρωινό μας» η οποία σχολιάστηκε αρκετά και χαρακτηρίστηκε ως μισογυνιστικήΚαλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε και για μια δήλωση που έκανε για τις γυναίκες στο «Πρωινό μας» η οποία σχολιάστηκε αρκετά και χαρακτηρίστηκε ως μισογυνιστική«Όχι, μην τα αλλάζουμε. Είχε παιχτεί αυτό στη Φαίη, σωστά. Οι δηλώσεις μου ήταν 45 λεπτά, κόπηκε, ράφτηκε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Κόρομι: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μας» – «Έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor
To άρθρο Γιώργος Κόρομι: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μας» – «Έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Κόρομι: "Μίλησα 45 λεπτά, έκοψαν, έραψαν και βγήκε αυτός ο μισογυνισμός"
"Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο μεγάλος μου φαν"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιώργος Κόρομι για τη δήλωση που έκανε για τις γυναίκες του Survivor: «Κόπηκε, ράφτηκε και βγήκε αυτό που είναι μισογυνισμός»
Για τη δήλωση που έκανε για τις γυναίκες του Survivor All Star μίλησε σήμερα ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» όπου βρέθηκε καλεσμένος. «Όχι, μην τα αλλάζουμε. Είχε παιχτεί αυτό στη Φαίη, σωστά. Οι δηλώσεις μου ήταν 45 λεπτά, κόπηκε, ράφτηκε και βγήκε αυτό […]
The post Γιώργος Κόρομι για τη δήλωση που έκανε για τις γυναίκες του Survivor: «Κόπηκε, ράφτηκε και βγήκε αυτό που είναι μισογυνισμός» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr