Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής

16:28 - 29/05/2023

Θυροκολλήθηκε γύρω στις 4 στην κεντρική είσοδο του κοινοβουλίου, το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης νέων εθνικών εκλογών στις 25 Ιουνίου. Η νέα Βουλή που θα προκύψει, θα συγκληθεί για την ορκωμοσία των μελών της την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023. Επισημαίνεται, πως νωρίς την Δευτέρα 29 Μαϊου, έγινε η εκλογή του προεδρείου της Βουλής που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές Το άρθρο Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής

Με το ίδιο Διάταγμα καλούνται οι εκλογείς για την εκλογή βουλευτών την 25η Ιουνίου 2023

Διαβάστε το στο news.gr

Εκλογές 2023: Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της «φευγαλέας» Βουλής

Θυροκολλήθηκε στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής της ΙΘ’ Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, που προήλθε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Όπως αναφέρεται στο Διάταγμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, οι διερευνητικές εντολές που δόθηκαν στους αρχηγούς των πρώτου, δεύτερου και τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κομμάτων δεν τελεσφόρησαν, ενώ, κατά […] Εκλογές 2023: Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της «φευγαλέας» Βουλής on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής

Στις 3 Ιουλίου η σύγκληση της νέας Βουλής - Νωρίτερα σήμερα, έγινε η εκλογή του προεδρείου της Βουλής που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης νέων εθνικών εκλογών στις 25 [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Θυροκολλήθηκε το Διάταγμα διάλυσης της Βουλής

Θυροκολλήθηκε περί τις 16:00 της Δευτέρας, το Διάταγμα που προβλέπει τη διάλυση της Βουλής, ενώ νωρίτερα δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά τη μία και μοναδική συνεδρίαση της Βουλής, που συγκροτήθηκε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, θυροκολλείται το Διάταγμα που προβλέπει και τη διάλυσή της. Δείτε εδώ το ΦΕΚ: Είναι […] Το άρθρο Θυροκολλήθηκε το Διάταγμα διάλυσης της Βουλής εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Σκέρτσος σε Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ: Μέρα με τη μέρα τον καταπίνει ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τη ΝΔ να καταδικάσει τη συμπεριφορά Μπέου

Νέα παράταση στο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Ψηφιακά εργαλεία για το «σαφάρι» της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην αγορά

92χρονος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο σε λαϊκή του Αλιβερίου!

Πώς επηρεάζουν τα Airbnb την αγορά κατοικίας