Ν. Ανδρουλάκης: «Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος»

14:28 - 30/05/2023

Ν. Ανδρουλάκης: «Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος»ckardampikis Tue, 30/05/2023 - 14:19

Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης για τις κυβερνοεπιθέσεις στην τράπεζα θεμάτων: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε επιτελικό χάος

Ευθύνες στη ΝΔ επιρρίπτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, για την επίθεση χάκερ στην Τράπεζα θεμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στις ενδοσχολικές εξετάσεις. «Για μία ακόμα μέρα αναδεικνύεται η αποτυχία της πολιτείας να εξασφαλίσει την εύρυθμη διενέργεια των εξετάσεων», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας: «Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό […] The post Ανδρουλάκης για τις κυβερνοεπιθέσεις στην τράπεζα θεμάτων: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε επιτελικό χάος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ανδρουλάκης για τα προβλήματα με την τράπεζα θεμάτων: «Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος»

«Παίζουν με την αγωνία των μαθητών, προσπαθώντας να ρίξουν μάλιστα τις ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση»

Διαβάστε το στο news.gr

Ανδρουλάκης για Τράπεζα Θεμάτων: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος

«Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση βέβαια δεν είναι μόνο ευθύνη του υπουργείου Παιδείας, είναι και θέμα κυβερνοασφάλειας των εθνικών μας ψηφιακών υποδομών», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης. «Για μία ακόμα μέρα αναδεικνύεται η αποτυχία της πολιτείας να εξασφαλίσει την εύρυθμη διενέργεια των εξετάσεων», σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωσή του για τα προβλήματα με την  […] The post Ανδρουλάκης για Τράπεζα Θεμάτων: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ν. Ανδρουλάκης: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος

«Για μία ακόμα μέρα αναδεικνύεται η αποτυχία της πολιτείας να εξασφαλίσει την εύρυθμη διενέργεια των εξετάσεων. Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος», σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη νέα κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «παίζουν με την αγωνία των μαθητών, προσπαθώντας να ρίξουν μάλιστα τις ευθύνες […] Ν. Ανδρουλάκης: Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sofokleousin.gr

Ζωηρό το ενδιαφέρον των κινεζικών επιχειρήσεων για τις εξαγωγές στη Μέση Ανατολή

THEON: Ιστορικά υψηλές επιδόσεις το 2025 – Οι προοπτικές για το 2026

Κίνα: Αμετάβλητα τα επιτόκια εν μέσω επιβράδυνσης

Καλπάζουν οι τιμές των πολύτιμων μετάλλων - Νέο ρεκόρ της τιμής του χρυσού

Ρωσία: Στρατηγός σκοτώθηκε στη Μόσχα από έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο

Η Nissan ανακοινώνει αμφίδρομο ενσωματωμένο φορτιστή