Μαρία Σπυράκη: Το ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε την άρση της ασυλίας της

19:37 - 30/05/2023

Την άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη αποφάσισε με πλειοψηφία η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη συνεδρίαση της Τρίτης (30/05). Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είχε ζητήσει την άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη σε επιστολή του στις 15 Δεκεμβρίου λόγω έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για ενδεχόμενη απάτη σε βάρος τουπροϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με την […] The post Μαρία Σπυράκη: Το ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε την άρση της ασυλίας της appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σπυράκη: Το ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε την άρση της ασυλίας της

Άρθηκε η ασυλία της Μαρίας Σπυράκη, μετά την απόφαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων του Ευρπωπαϊκού Κοινοβουλίου, που προέκυψε από ειδική ψηφοφορία με μικρή πλειοψηφία.Άρθηκε η ασυλία της Μαρίας Σπυράκη, μετά την απόφαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων του Ευρπωπαϊκού Κοινοβουλίου, που προέκυψε από ειδική ψηφοφορία με μικρή πλειοψηφία.Από τα 16 μέλη που ήταν παρόντα, 9 ψήφισαν υπέρ, προερχόμενοι από S&D, RE και Πράσινους, 6 ψήφισαν κατά, από ECR και ΕΛΚ, ενώ 2 μέλη από το ID απείχαν. Μάλιστα, όπως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γεωργούλης: Αύριο ψηφίζει η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την άρση της ασυλίας του

Αλέξης Γεωργούλης: Αύριο στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του Στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κρίνεται αύριο 1η Ιουνίου, η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη κατόπιν αιτήματος των βελγικών αρχών για καταγγελία βιασμού που έχει γίνει εις βάρος του προ τριετίας. Ήδη χθες Τρίτη η Επιτροπή νομικών υποθέσεων […] The post Γεωργούλης: Αύριο ψηφίζει η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την άρση της ασυλίας του appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο story που έκανε από τη βάφτιση της κόρης της

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος επέλεξαν τη σημερινή μέρα για να βαπτίσουν την κόρη τους, την Κατερίνα. Όπως λοιπόν δημοσίευσε νωρίτερα το okmag έγινε το πρωί […] The post Μαρία Ηλιάκη: Το πρώτο story που έκανε από τη βάφτιση της κόρης της appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”