Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

14:58 - 31/05/2023

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος Το άρθρο Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος.  Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του Θεόδωρου Πάγκαλου στα social media. Όπως αναφέρει:  «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών - Η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Διαβάστε το στο tovima

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Στα 85 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ενώ πέρασε από πολλές θέσεις ευθύνης. Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω των social media του ίδιου: «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη» αναφέρει η ανάρτηση. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1938 και υπήρξε για δεκαετίες βουλευτής αλλά και υπουργός με αρκετά και διαφορετικά χαρτοφυλάκια. Υπήρξε υπουργός Εξωτερικών, Μεταφορών και Πολιτισμού. Υπήρξε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Το ανακοίνωσε η οικογένειά ...

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος. Το κείμενο ανανεώνεται.… Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Twitter. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη», τονίζεται στην ανάρτηση της οικογένειάς του που φιλοξενήθηκε στο προφίλ του Θεόδωρου Πάγκαλου. Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. — Theodoros Pangalos (@tpangalos) May 31, 2023   Το βιογραφικό του Ο Θε

Διαβάστε το στο militaire.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με […] The post Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του Θεόδωρου Πάγκαλου στα social […] The post Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ηλικία 84 ετών

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος.  Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό To άρθρο Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ηλικία 84 ετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ,…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του Θεόδωρου Πάγκαλου στα social media. The post Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλοςnvlaxos Wed, 31/05/2023 - 15:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Πώς πέθανε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Βιογραφικό, τέλος εποχής

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος όπως ανακοίνωσε η ίδια του η οικογένεια. Σε ηλικία 84 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της οικογένειάς του στο Twitter. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πώς πέθανε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Βιογραφικό, τέλος εποχής.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο Θεόδωρος Πάγκαλος.  I’mΗ είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του Θεόδωρου Πάγκαλου στα social media. Όπως αναφέρει:  «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε […] The post Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε πριν από λίγο ο Θόδωρος Πάγκαλος. Την είδηση έκανε γνωστή με tweet η οικογένειά του. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος (γενν. 17 Αυγούστου 1938) ήταν Έλληνας πολιτικός, πρώην βουλευτής και υπουργός, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου (7 Οκτωβρίου 2009 – 17 Μαΐου 2012) και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας την ίδια περίοδο, ηγετικό στέλεχος …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά