Γιώργος Γεωργίου: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του δημοσιογράφου

11:58 - 05/06/2023

Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Γεωργίου νοσηλευόταν στον «Άγιο Σάββα» καθώς είχε καρκίνο. Ο ίδιος είχε συνδέσει το όνομά του με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ έκανε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Ποιος ήταν ο Γιώργος Γεωργίου Ο Γιώργος Γεωργίου […] Το άρθρο Γιώργος Γεωργίου: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του δημοσιογράφου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γεωργίου: Την Τετάρτη στις 10:30 η κηδεία του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου

Έφυγε σήμερα (5/6) από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είχε προσβληθεί από καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα. Η κηδεία του Γιώργου Γεωργίου θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό […] Το άρθρο Γιώργος Γεωργίου: Την Τετάρτη στις 10:30 η κηδεία του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Γεωργίου: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Ο Γιώργος Γεωργίου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουνίου, σε ηλικία 71 ετών. Ο θάνατός του […] The post Γιώργος Γεωργίου: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά