Το τελευταίο αντίο στη Νόνικα Γαληνέα

12:58 - 06/06/2023

Κηδεύεται σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο η ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα. Από νωρίς βρίσκονται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών οι τρεις κόρες της, Αλεξία, Αριέττα και Αμαλία. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ ζήτησαν να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του […] The post Το τελευταίο αντίο στη Νόνικα Γαληνέα appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το τελευταίο αντίο στον Μ.Κωσταράκο

Φωτογραφία ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI Με τις δέουσες τιμές, παρουσία αγήματος των τριών όπλων του ελληνικού στρατού και εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας τελέστηκε, το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, η εξόδιος ακολουθία για τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Μιχαήλ Κωστάρακο. Στην τελετή παραβρέθηκαν οι οικείοι του εκλιπόντος, η σύζυγος του Κατερίνα, οι κόρες του, συγγενείς και φίλοι, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, οι υπηρεσιακοί υπουργοί Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, πρώην υπουργο

Διαβάστε το στο militaire.gr

Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό αθλητικογράφο Γιώργο Γεωργίου

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, νικημένος από τον καρκίνο σκόρπισε Θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Nοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σον Άγιο Σάββα, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε κάνει εγχείρηση και για την καρδιά του. Η κηδεία του γίνεται στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Το άρθρο Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό αθλητικογράφο Γιώργο Γεωργίου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Γεωργίου (pics)

Δεκάδες στεφάνια έχουν κατακλύσει το κοιμητήριο Ζωγράφου.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»