Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις νέες εγκαταστάσεις του ιχθυοπωλείου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής: «Το έργο είναι έμπρακτη απόδειξη ότι η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη»

12:28 - 07/06/2023

Τις νέες εγκαταστάσεις του ιχθυοπωλείου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής Καβάλας, που αναμένεται να λειτουργήσει σε περίπου ένα μήνα, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Σταύρο Αρβανιτάκη και μέλη της διοίκησης. "Βάλαμε και εμείς λίγο το χεράκι μας για να γίνει το ιχθυοπωλείο", είπε, μόλις έφτασε, ο Το άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις νέες εγκαταστάσεις του ιχθυοπωλείου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής: «Το έργο είναι έμπρακτη απόδειξη ότι η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μητσοτάκης στο ιχθυοπωλείο του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής: Εμείς σας μειώσαμε τους φόρους και εσείς μεγαλώνετε

Τις νέες εγκαταστάσεις του ιχθυοπωλείου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής Καβάλας, που αναμένεται να λειτουργήσει σε περίπου ένα μήνα, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Σταύρο Αρβανιτάκη και μέλη της διοίκησης. “Βάλαμε και εμείς λίγο το χεράκι μας για να γίνει το ιχθυοπωλείο”, είπε, μόλις έφτασε, ο […] The post Ο Μητσοτάκης στο ιχθυοπωλείο του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής: Εμείς σας μειώσαμε τους φόρους και εσείς μεγαλώνετε appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Οι «χρυσοί» αριθμοί του Λόττο

Πέρασε άνετα από τη Λαμία και έμεινε στην κορυφή η ΑΕΚ

Παραδόθηκε μετά από 9 ημέρες στη μητέρα του η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι

O Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στο «Π»: Έχω όραμα για την πόλη μου

Δημήτρης Καιρίδης στην «Political»: Στρατηγική τριών βημάτων για τη νόμιμη μετανάστευση

Καρανίκας για Τσίπρα: Η επιστροφή του θα αποτελεί µία κωμωδία, εκτός αν θέλει να γίνει ρεζίλι παίζοντας ρόλο ναυαγοσώστη στο βουνό