Μπόρις Τζόνσον: Παραιτήθηκε από βουλευτής

22:46 - 09/06/2023

Μπόρις Τζόνσον: «Δεν είπα ψέματα και πιστεύω ότι η επιτροπή το γνωρίζει κατά βάθος» - «Προφανής προσπάθεια να κατασκευαστεί κάτι από το τίποτα, για πολιτικούς λόγους»

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από βουλευτής

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παραιτείται από βουλευτής λόγω της έρευνας για το Partygate. «Είναι πολύ λυπηρό που εγκαταλείπω το Κοινοβούλιο – τουλάχιστον προς το παρόν», ανέφερε ο Τζόνσον σε δήλωσή του. «Με αναγκάζει να αποχωρήσω μια μικρή ομάδα ανθρώπων, χωρίς κανένα στοιχείο να στηρίζει τους ισχυρισμούς τους και χωρίς την έγκριση ακόμη […] The post Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από βουλευτής appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον κατηγόρησε τους αντιπάλους του ότι προσπάθησαν να τον διώξουν.Σαν «βόμβα» έσκασε την Παρασκευή (9/6) η είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από τη θέση του βουλευτή, μόλις πληροφορήθηκε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις για παραπλάνηση του κοινοβουλίου. Η απόφαση του Τζόνσον, που έχει άμεση ισχύ, ανακοινώθηκε με την παραλαβή από τον ίδιο της έκθεσης από επιτροπή του Κοινοβουλίου για την υπόθεση «Partygate» κατά τη διάρκεια των lockdown εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο ίδιος σε δήλωσή του κατηγόρησε τους αντιπάλους του ότι προσπάθησαν να τον διώξουν. Συγκεκριμένα είπε ότι «έλαβα μια επιστολή από την Επιτροπή Προνομίων που καθιστά σαφές

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Επίδομα διακοπών έως 400 ευρώ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Κατώτατος μισθός: Σε λίγες ώρες αποκαλύπτεται το ακριβές ποσό

Υπόθεση 12χρονης: Σήμερα η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικατηρίου

Καιρός: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες Κυριακή

Παρίσι 2024: Το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν άθληση για τρία χρόνια στον Πανελλήνιο