Κάρλος Αλκαράθ: «Είχα κράμπες σε όλο το σώμα μου»

23:00 - 09/06/2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Roland Garros κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και γνώρισε εύκολα την ήττα με 3-1 σετ, παρά το καλό ξεκίνημα στο ματς. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλκαράθ εξήγησε ότι έπαθε κράμπες σε όλο του το σώμα, εξαιτίας της έντασης με την οποία αγωνίστηκε ... Περισσότερα To άρθρο Κάρλος Αλκαράθ: «Είχα κράμπες σε όλο το σώμα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νέα Δημοκρατία για Παύλο Μπακογιάννη: «34 χρόνια μετά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα την Ελλάδα του»

Κασσελάκης σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες: «Αν έρθω στις 2 τα ξημερώματα θα σας βρω εδώ;»

Πικρία Θεοχαρόπουλου: Ενημερώθηκα από ιστοσελίδες ότι δεν είμαι πια διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη που έκρυβε 20 κιλά ναρκωτικά - Βίντεο από τη στιγμή του ελέγχου

Ελεύθεροι πλοίαρχος, ύπαρχος και λοστρόμος του Speedrunner Jet για την πτώση 2 ναυτικών στη θάλασσα

Μαίρη Βυτινάρος: Με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ γιατί μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό