Οίκος Fitch: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στο BB+

01:00 - 10/06/2023

Αμετάβλητη στο BB+ με σταθερό outlook άφησε τη βαθμολογία της για το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας ο οίκος αξιολόγησης Fitch. Μια βαθμίδα κάτω από την επενδυτική διατηρεί την Ελλάδα και η S&P η οποία στις 21 Απριλίου είχε αναβαθμίσει τις προοπτικές σε θετικές από σταθερές, ενώ η Moody’s διατήρησε στις 17 Μαρτίου την πιστοληπτική αξιολόγηση ... Περισσότερα To άρθρο Οίκος Fitch: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στο BB+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Fitch: Σταθερή η αξιολόγηση για την Ελλάδα

Fitch: Σταθερή η αξιολόγηση για την Ελλάδα Ένα σκαλοπάτι κάτω από την επενδυτική βαθμίδα άφησε την Ελλάδα η Fitch Ratings. Συγκεκριμένα διατήρησε τη βαθμολογία αμετάβλητη στο BB+ με σταθερό outlook. Ο δρόμος για την επενδυτική βαθμίδα συνεχίζεται το φθινόπωρο. Ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου από την DBRS. Στις 15 Σεπτεμβρίου έχουμε τη δεύτερη αξιολόγηση από τη Moody’s. Στις 20 Οκτωβρίου θα γίνει η δεύτερη αξιολόγηση από τον οίκο Standard & Poor’s. Η Ελλάδα θα αξιολογηθεί από τον Fitch στις 2 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Fitch: Eπιβεβαίωσε την πιστοληπτική αξιολόγηση ΒΒ+ για την Ελλάδα

Ο οίκος Fitch επιβεβαίωσε την πιστοληπτική αξιολόγηση ΒΒ+ για την Ελλάδα με σταθερή την προοπτική. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα συνεχίζει να παραμένει μια βαθμίδα κάτω από την επενδυτική. Η αξιολόγηση της Ελλάδας υποστηρίζεται από διαρθρωτικούς δείκτες, συμπεριλαμβανομένων των βαθμολογιών διακυβέρνησης, των δεικτών ανθρώπινης ανάπτυξης και του κατά κεφαλήν ΑΕΠ, που συγκαταλέγονται μεταξύ των υψηλότερων […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νέα Δημοκρατία για Παύλο Μπακογιάννη: «34 χρόνια μετά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα την Ελλάδα του»

Κασσελάκης σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες: «Αν έρθω στις 2 τα ξημερώματα θα σας βρω εδώ;»

Πικρία Θεοχαρόπουλου: Ενημερώθηκα από ιστοσελίδες ότι δεν είμαι πια διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη που έκρυβε 20 κιλά ναρκωτικά - Βίντεο από τη στιγμή του ελέγχου

Ελεύθεροι πλοίαρχος, ύπαρχος και λοστρόμος του Speedrunner Jet για την πτώση 2 ναυτικών στη θάλασσα

Μαίρη Βυτινάρος: Με έχουν απορρίψει σε κάστινγκ γιατί μου έχουν πει ότι έχω μεγάλο γοφό