Αθηνά Λινού: «Δεν τείνουμε να παρατείνουμε τη ζωή των αγαπημένων μας, όταν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλήρης θεραπεία»

11:58 - 10/06/2023

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, ήταν η πρώτη που βγήκε, χθες, να καταδικάσει δημόσια την κυνική τοποθέτηση του Σπύρου Πνευματικού περί διαλογής ασθενών. «Η δήλωση του κ. Πνευματικού είναι τρομακτική, κάνει λόγο για επιλογή ασθενών ανάλογα με το κόστος της θεραπείας. Η δήλωση αυτή όμως αποκαλύπτει το σχέδιο της ΝΔ […] The post Αθηνά Λινού: «Δεν τείνουμε να παρατείνουμε τη ζωή των αγαπημένων μας, όταν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλήρης θεραπεία» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Πατέλης: Είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου -Θα έρθει στη Βουλή η ισότητα γάμου

Στην αγορά τα πλημμυρισμένα της Θεσσαλίας – Τι πρέπει να κάνω αν αποκτήσω ένα αυτοκίνητο «ευκαιρία»

Τέλος η οδήγηση τη νύχτα -Ποιοι δεν θα μπορούν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι στο σκοτάδι

Λάρισα: «Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα» – Προειδοποιητικό μήνυμα του «112» στους κατοίκους

Super League: Στην έδρα τους Ολυμπιακός και Άρης, δύσκολη έξοδος για ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Εκτίμηση για πάνω από 120.000 θεατές στο εντυπωσιακό σόου της Red Bull