Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Πέθανε ο πατέρας του!
10:46 - 11/06/2023
Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου. Με ανάρτησή του στα μεσα Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα! Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Χατζηνικολάου: Πέθανε ο πατέρας του
Ο δημοσιογράφος βιώνει την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.
Διαβάστε το στο Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Πέθανε ο πατέρας του Παναγιώτης
Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο πατέρας του, Παναγιώτης, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για συνολικά επτά θητείες. «Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!», έγραψε στο Twitter για να τον αποχαιρετήσει. Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου Ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1932. Σπούδασε οδοντιατρική. Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 1963 εξελέγη βουλευτής Έβρου με την ΕΡΕ. Στη μεταπολίτευση, ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για επτά συνεχόμενες θητείες (1974, 1977, 1981, 1985, 1989, 1990, 1993).
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, σε ευχαριστώ για όλα!»
Νίκος Χατζηνικολάου: Πέθανε ο πατέρας του εκδότη και δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου παρουσιαστής και εκδότης έγραψε: «Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!». […]
Το άρθρο Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, σε ευχαριστώ για όλα!» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝίκος Χατζηνικολάου: “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του
Την απώλεια του πατέρα του, Παναγιώτη, θρηνεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Κυριακής.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣε πένθος ο Νίκος Χατζηνικολάου
Δύσκολες ώρες βιώνει ο Νίκος Χατζηνικολάου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο δημοσιογράφος γνωστοποίησε την απώλειά του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Με λόγια από καρδιάς αποχαιρέτησε τον πατέρα του. «Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ […]
The post Σε πένθος ο Νίκος Χατζηνικολάου appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr