Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε πλαστική επέμβαση και... το αποκάλυψε

11:00 - 13/06/2023

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κάνει πλαστική επέμβαση και δεν δίστασε να το αποκαλύψει, αλλά ανέφερε και τι άλλο δεν της αρέσει και θα το άλλαζε!

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω φτιάξει το στήθος μου»

Καλεσμένη στο κανάλι του γνωστού YouTuber, Fipster ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν στο διαδίκτυο. Παράλληλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε και μια αποκάλυψη για μια πλαστική επέμβαση, στην οποία έχει υποβληθεί. Στη συνέχεια ανέφερε και τι θα ήθελε να αλλάξει μελλοντικά στην εμφάνισή της, καθώς δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Έχω φτιάξει το στήθος μου”

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προχώρησε σε μια εξομολόγηση σχετικά με την πλαστική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις σε όλα, καλεσμένη στο κανάλι γνωστού YouTuber, και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Έχω φτιάξει το στήθος μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες