Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος για το πολύνεκρο ναυάγιο μεταναστών στην Πύλο

16:09 - 14/06/2023

Ι.Μ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το δυσάρεστο συμβάν, σχετικά με την μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών ανοιχτά της Πύλου σήμερα, 14 Ιουνίου 2023, ο ευρισκόμενος εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο Διεθνές Συνέδριο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του στην Καλαμάτα, και έδωσε τις ανάλογες οδηγίες και κατευθύνσεις για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριήμερο Εθνικό Πένθος για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 21:00 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 21:00 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.

Διαβάστε το στο

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις τοπικές Αρχές, σχετικά με την εξέλιξη του πλέον πολύνεκρου…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Debate: Προς αναβολή μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο;

Το ενδεχόμενο να αναβληθεί το debate των πολιτικών αρχηγών για λίγα 24ωρα λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο συζητείται, όπως μετέδωσε η εκπομπή του MEGA, Live News. Το ενδεχόμενο να αναβληθεί το debate των πολιτικών αρχηγών για λίγα 24ωρα λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο συζητείται, όπως μετέδωσε η εκπομπή του MEGA, Live News. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει βαρύ κλίμα σε όλα τα κόμματα αλλά κυρίως έντονος προβληματισμός μεταξύ των δημοσιογράφων και εξετάζεται το ενδεχόμενο λόγω του δραματικού αυτού γεγονότος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο