Ο κούκλος πρώην της Paula Badosa «πέταξε» τη μπηχτή του για τη νέα της σχέση με τον Τσιτσιπά

21:00 - 14/06/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η καλλονή Paula Badosa είναι το νέο καυτό ζευγάρι του παγκόσμιου τένις! Μάλιστα, η 25χρονη επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο HOLA! «Ναι βγαίνω μαζί του», απάντησε σε σχετική ερώτηση, δηλώνοντας και πάλι ευτυχισμένη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της. Να θυμίσουμε πως η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»