Ναυάγιο Πύλος, 79 νεκροί: Ραγδαίες εξελίξεις για εκλογές. Ακύρωση, επίθεση σε Σακελαροπούλου – «Εσείς κάνετε εκλογές, εγώ όχι» [video]

22:37 - 14/06/2023

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η υπηρεσιακή κυβέρνηση μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 79 μέχρι στιγμής νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου. Το κυβερνητικό επιτελείο έλαβε τις σχετικές αποφάσεις και ανακοίνωσε την κήρυξη του τριήμερου εθνικού πένθους. Μία τέτοια εξέλιξη θέτει εν αμφιβόλω την διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο debate […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ναυάγιο Πύλος, 79 νεκροί: Ραγδαίες εξελίξεις για εκλογές. Ακύρωση, επίθεση σε Σακελαροπούλου – «Εσείς κάνετε εκλογές, εγώ όχι» [video].

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Πώς η γεύση της μπύρας ερεθίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατροπή με αιτία θανάτου, από τι πέθανε τελικά. Παρουσία άλλου ατόμου

Τράπεζες: Τέλος η μεταφορά χρημάτων. Δείτε τι αλλάζει, η ανακοίνωση

Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ μου είπε γιατί η χώρα δεν θέλει να βοηθηθεί». Τι είπε για διαγραφή, νέο κόμμα [video]

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ντράπηκε και η ντροπή από το σχόλιο Λιάγκα για το σπίτι του. Ράκος, παραιτήσεις [video]

Τζορτζ Μπάλντοκ: Από τι πραγματικά πέθανε ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, κανείς δεν το λέει