Ομόνοια: Προκαλεί ο 63χρονος παιδόφιλος – «Οι ανήλικες με κάλεσαν πρώτες, να έρθει ο Μίχος να μου πει αν με αναγνωρίζει»
21:00 - 15/06/2023
Προκαλεί ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια υποστηρίζοντας ότι «δεν επεδίωξα εγώ επαφή με τα ανήλικα αλλά εκείνες μαζί μου».Προκαλεί ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια υποστηρίζοντας ότι «δεν επεδίωξα εγώ επαφή με τα ανήλικα αλλά εκείνες μαζί μου».Για την υπόθεση των χυδαίων μηνυμάτων σε ανήλικη, δήλωσε στην εκπομπή Tlive: «Είδα μια αναπάντητη. Ήμουν σε διακοπές στη Ζάκυνθο εκείνη την ημέρα. Κάτι μου έλεγαν για ερωτικά. Και έλεγα ”ποιες είναι αυτές;”. Νευρίασα κάποια […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ομόνοια: Προκλητικός ο 63χρονος παιδόφιλος – Οι ανήλικες με κάλεσαν πρώτες
Ο 63χρονος παιδόφιλος, που συνελήφθη στην Ομόνοια για χυδαία μηνύματα που έστειλε σε 14χρονη, προκαλεί, υποστηρίζοντας ότι «δεν επεδίωξα εγώ επαφή με τα ανήλικα αλλά εκείνες μαζί μου». Μιλώντας στον Alpha, για την υπόθεση των αισχρών μηνυμάτων σε ανήλικη, ανέφερε: «Είδα μια αναπάντητη. Ήμουν σε διακοπές στη Ζάκυνθο εκείνη την ημέρα. Κάτι μου έλεγαν για
Το άρθρο Ομόνοια: Προκλητικός ο 63χρονος παιδόφιλος – Οι ανήλικες με κάλεσαν πρώτες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr