Dat Lilly: «Με εγκατέλειψε η μαμά μου και πήρα τη ζωή στα χέρια μου όταν βγήκα από το ίδρυμα»
02:00 - 16/06/2023
Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε η Dat Lilly, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. Η […]
The post Dat Lilly: «Με εγκατέλειψε η μαμά μου και πήρα τη ζωή στα χέρια μου όταν βγήκα από το ίδρυμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η youtuber Dat Lilly αποκαλύπτει: «Με εγκατέλειψε η μαμά μου και πήρα τη ζωή στα χέρια μου όταν βγήκα από το ίδρυμα»
Η νεαρή Youtuber Dat Lilly, το βράδυ της Πέμπτης (15/06) βρέθηκε στο πλατό του «Night Out»...
Διαβάστε το στο ZouglaDat Lilly: Με εγκατέλειψε η μαμά μου και πήρα τη ζωή στα χέρια μου όταν βγήκα από το ίδρυμα παιδικής προστασίας όπου μεγάλωσα
Καλεσμένη στην εκπομπή Night Out ήταν το βράδυ της Πέμπτης (15/6) η Dat Lilly, η οποία «ξενάγησε» τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στο Youtube και πώς κατάφερε να εκτοξεύσει το κανάλι της στα πιο επιτυχημένα της Ελλάδας. «Στην πρώτη καραντίνα το είδα περισσότερο σαν επάγγελμα και πριν άρχισαν να μου έρχονται προτάσεις. Το 2015 καθόμουν στον καναπέ μου και έβλεπα MTV τα VMA της Αμερικής και βραβεύεται μία κοπέλα ως η Καλύτερη Youtuber της Χρονιάς και είδα ότι τη λένε Lilly και ήθελα να το κάνω κι εγώ. Υπάρχει κοινό για τους πάντες. Μου λένε ότι με νιώθουν safe place και το θεωρώ πολύ μεγάλο κομπλιμέντο» τόνισε. Η νεαρή Youtuber αναφέρθηκε,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grDat Lilly: «Μεγάλωσα μόνη από τα επτάμιση και πήρα τη ζωή στα χέρια μου στα 18»
Η Dat Lilly ήταν το βράδυ της Πέμπτης (15/6) καλεσμένη στο «Night Out».
Διαβάστε το στο neolaia.gr