Μεσσηνίας Χρυσόστομος: «Τα κυκλώματα δουλεμπορίας εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη ζωή»

15:09 - 16/06/2023

Ι.Μ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Επίσκεψη στο χώρο φιλοξενίας των μεταναστών που διασώθηκαν από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, καθώς και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο Μητροπολίτης στο τέλος της επισκέψεώς του, φανερά συγκινημένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μία ανθρωπιστική καταστροφή με μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεσσηνίας Χρυσόστομος: «Τα κυκλώματα δουλεμπορίας εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη ζωή»

Επίσκεψη στο χώρο φιλοξενίας των μεταναστών που διασώθηκαν από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, καθώς και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μητσοτάκης από Γύθειο: «Καθάρματα οι διακινητές που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο»

Στο πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου και στην εκμετάλλευση των μεταναστών από τους διακινητές αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προεκλογική του ομιλία στο

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο