Τριαντάφυλλος: Δεν θα πάω στο γάμο του Σάκη Κατσούλη – Ήταν αδερφός μου, αλλά πούλησε τον όρκο μας

14:00 - 17/06/2023

Για τη σχέση του με τον Σάκη Κατσούλη μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, Γεια σου, σημειώνοντας ότι δεν είναι πλέον φίλοι, καθώς δεν τήρησε τον όρκο που είχαν δώσει. «Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου. Αλλά από τη στιγμή που πούλησε τον όρκο μας, εγώ γιατί να είμαι μαζί του; Αυτό μπορεί να φαίνεται γελοίο σε εσάς και να το κοροϊδεύετε, αλλά δώσαμε όρκο ότι δεν θα είμαστε ποτέ με τον Κόρο γιατί έκανε χίλια δυο πράγματα. Μου έλεγε ο Σάκης “εγώ με αυτόν ποτέ” και πας του φτιάχνεις κοτσιδάκια και τον συστήνεις ως αδερφό σου στη Μαριαλένα; Όχι, δεν θα πάω στο γάμο τους. Δηλώνω εδώ στον ΣΚΑΙ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω φίλος με κάποιον που με

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: «Δεν θα πάω στο γάμο του Σάκη Κατσούλη, δεν θα γίνω φίλος με κάποιον που με πούλησε»

Στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε συνέντευξη ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη, τονίζοντας […] The post Τριαντάφυλλος: «Δεν θα πάω στο γάμο του Σάκη Κατσούλη, δεν θα γίνω φίλος με κάποιον που με πούλησε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Τριαντάφυλλος «τελειώνει» μια και καλή τον Σάκη Κατσούλη – «Ήταν αδερφός μου και με πούλησε»

Οριστικά παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί για τον Τριαντάφυλλο η φιλία του με τον Σάκη Κατσούλη. Ο To άρθρο Ο Τριαντάφυλλος «τελειώνει» μια και καλή τον Σάκη Κατσούλη – «Ήταν αδερφός μου και με πούλησε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τριαντάφυλλος: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου αλλά πούλησε τον όρκο μας

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Για τον επικείμενο γάμο του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Σάκη Κατσούλη αλλά και το ρήγμα στην προσωπική τους σχέση μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού στον ΣΚΑΪ. «Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου. Αλλά από τη στιγμή που […] The post Τριαντάφυλλος: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου αλλά πούλησε τον όρκο μας appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου αλλά πούλησε τον όρκο μας»

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης δεν είναι πλέον φίλος του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τριαντάφυλλος: «Δεν θα πάω στον γάμο του Σάκη Κατσούλη»

«Ήταν αδερφός μου, αλλά από τη στιγμή που πούλησε τον όρκο μας, εγώ γιατί να είμαι μαζί του;»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας