Πούτιν: «Είμαι έτοιμος για εποικοδομητικό διάλογο με όσους θέλουν την ειρήνη»
20:28 - 17/06/2023
Όπως δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, «στη Ρωσία, σεβόμαστε πολύ τη θέση των αφρικανικών κρατών υπέρ της διατήρησης της σταθερότητας.
The post Πούτιν: «Είμαι έτοιμος για εποικοδομητικό διάλογο με όσους θέλουν την ειρήνη» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βλαντιμίρ Πούτιν: «Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με όλους εκείνους που θέλουν ειρήνη»
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε, σήμερα (17.06.2023), ότι είναι “έτοιμος” για έναν “εποικοδομητικό διάλογο με όσους θέλουν την ειρήνη”, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους Αφρικανούς μεσολαβητές για τον πόλεμο στην Ουκρανία, χαιρετίζοντας την “ισορροπημένη προσέγγισή τους” απέναντι στην κρίση αυτή. “Χαιρετίζουμε μια ισορροπημένη προσέγγιση των Αφρικανών φίλων μας απέναντι στην ουκρανική κρίση”, δήλωσε ... Περισσότερα
To άρθρο Βλαντιμίρ Πούτιν: «Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με όλους εκείνους που θέλουν ειρήνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Β. Πούτιν: Έτοιμος για εποικοδομητικό διάλογο με όσους θέλουν ειρήνη
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες ότι είναι “έτοιμος” για έναν “εποικοδομητικό διάλογο με όσους θέλουν την ειρήνη”, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους Αφρικανούς μεσολαβητές για την Ουκρανία, χαιρετίζοντας την “ισορροπημένη προσέγγισή τους” απέναντι στην κρίση αυτή. “Χαιρετίζουμε μια ισορροπημένη προσέγγιση των Αφρικανών φίλων μας απέναντι στην ουκρανική κρίση”, δήλωσε ο Πούτιν, κατά […]
Β. Πούτιν: Έτοιμος για εποικοδομητικό διάλογο με όσους θέλουν ειρήνη on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΠούτιν: «Είμαι ανοικτός σε διάλογο με όσους θέλουν την ειρήνη»
Newsroom 17.06.2023 • 19:48 Κοινοποίηση Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι είναι «έτοιμος» για έναν «εποικοδομητικό διάλογο με όσους θέλουν την ειρήνη», κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους Αφρικανούς μεσολαβητές για την Ουκρανία, χαιρετίζοντας την «ισορροπημένη προσέγγισή τους» απέναντι στην κρίση αυτή. Πόλεμος στην Ουκρανία: Στη Ρωσία ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος για διαμεσολάβηση «Χαιρετίζουμε […]
Διαβάστε το στο myvolos.net