Κατερίνα Παπουτσάκη -Τα καλύτερά μας χρόνια: «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, αλλά δε θα ξαναγίνει»
17:09 - 19/06/2023
Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, “Τα καλύτερά μας χρόνια” θα προβληθεί την
To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη -Τα καλύτερά μας χρόνια: «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, αλλά δε θα ξαναγίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κατερίνα Παπουτσάκη για “Τα καλύτερά μας χρόνια”: Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που ρίχνει αυλαία αύριο Τρίτη με διπλό επεισόδιο και στο οποίο συμμετέχει και ο γιος της, Μάξιμος Πιλαφάς. “Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου […]
The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη για “Τα καλύτερά μας χρόνια”: Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΚατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» – «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει ο γιος μου Μάξιμος»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» αποκαλύπτοντας ότι στο τελευταίο επεισόδιο παίζει ο γιος της Μάξιμος. «Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» – «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει ο γιος μου Μάξιμος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr