Κατερίνα Παπουτσάκη -Τα καλύτερά μας χρόνια: «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, αλλά δε θα ξαναγίνει»

17:09 - 19/06/2023

Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, “Τα καλύτερά μας χρόνια” θα προβληθεί την To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη -Τα καλύτερά μας χρόνια: «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, αλλά δε θα ξαναγίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για “Τα καλύτερά μας χρόνια”: Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που ρίχνει αυλαία αύριο Τρίτη με διπλό επεισόδιο και στο οποίο συμμετέχει και ο γιος της, Μάξιμος Πιλαφάς. “Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου […] The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη για “Τα καλύτερά μας χρόνια”: Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» – «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει ο γιος μου Μάξιμος»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» αποκαλύπτοντας ότι στο τελευταίο επεισόδιο παίζει ο γιος της Μάξιμος. «Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» – «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει ο γιος μου Μάξιμος» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της