Στέφανος Τσιτσιπάς: Το βίντεο με την Paula Badosa να του φτιάχνει τα μαλλιά και το τρυφερό φιλί!

13:00 - 24/06/2023

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως έχει βρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρόσωπο της 25χρονης Paula Badosa και δεν χορταίνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa προετοιμάζονται για το Wimbledon και όταν έχουν ελεύθερο χρόνο συνηθίζουν να τον περνούν μαζί και να κάνουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρελά ερωτευμένος με την Paula Badosa – To βίντεο με τη σύντροφό του να του φτιάχνει τα μαλλιά και να τον φιλά στο στόμα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι τρελά ερωτευμένος με την Paula Badosa και το δείχνει αυτό με τις αναρτήσεις του στα social media. Ο Έλληνας πρωταθλητής και η Ισπανίδα σύντροφός του προετοιμάζονται για το Wimbledon, αλλά ταυτόχρονα ζουν και τον έρωτά τους. Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media, βλέπουμε την Ισπανίδα τενίστρια να φτιάχνει τα μαλλιά του […] The post Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρελά ερωτευμένος με την Paula Badosa – To βίντεο με τη σύντροφό του να του φτιάχνει τα μαλλιά και να τον φιλά στο στόμα appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»