Προκλητική ανάρτηση Κασιδιάρη από τη φυλακή – Θα επανέλθω ενισχυμένος και αναβαθμισμένος

21:58 - 25/06/2023

Μόλις λίγα λεπτά αφότου οριστικοποιήθηκε η είσοδος του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή, ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με μια προκλητική ανάρτησή του μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ανέφερε πως θα επανέλθει στα πολιτικά δρώμενα! Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εκφράσει την υποστήριξή του προς τους «Σπαρτιάτες», ενώ κάνει λόγο για «ανεπανάληπτο θρίαμβο» […] Το άρθρο Προκλητική ανάρτηση Κασιδιάρη από τη φυλακή – Θα επανέλθω ενισχυμένος και αναβαθμισμένος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προκλητική ανάρτηση Κασιδιάρη από τη φυλακή: «Θα επανέλθω ενισχυμένος και αναβαθμισμένος»

Μόλις λίγα λεπτά αφότου οριστικοποιήθηκε η είσοδος του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή, ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με μια προκλητική ανάρτησή του μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ανέφερε πως θα επανέλθει στα πολιτικά δρώμενα! Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εκφράσει την υποστήριξή του προς τους «Σπαρτιάτες», ενώ κάνει λόγο για «ανεπανάληπτο θρίαμβο» στην μακροσκελή ανάρτησή του στο Twitter. «Έγινε ήδη το πρώτο βήμα για την καθιέρωση μιας κραταιάς Εθνικής παράταξης στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως συμβαίνει σήμερα στα πιο σοβαρά Ευρωπαϊκά κράτη», σημειώνει προκλητικά ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης βουλευτής. Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη: «Σήμερα σ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά