Αλέξης Τσίπρας: Θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ

22:17 - 25/06/2023

«Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, μιλώντας από την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήλωση Τσιπρα: Θα θέσω πρώτος τον εαυτο μου στην κρίση των μελών του Κόμματος

Εχουμε υποστεί μια σοβαρή εκλογική ήττα.  Δήλωση Τσιπρα: Θα θέσω πρώτος τον εαυτο μου στην κρίση των μελών του Κόμματος - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Αλ. Τσίπρας: Θέτω τον εαυτό μου στη κρίση των μελών του κόμματος

Η νέα κατάσταση «απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ σωστή, νηφάλια εκτίμηση, δημοκρατική εγρήγορση, ενότητα, αλλά και γρήγορες αποφάσεις για τις αναγκαίες αλλαγές», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, για το εκλογικό αποτέλεσμα. Επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση έχει υποστεί σοβαρή εκλογική ήττα και υπογράμμισε ότι «το […] Αλ. Τσίπρας: Θέτω τον εαυτό μου στη κρίση των μελών του κόμματος on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Αλέξης Τσίπρας: Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος (+videos)

Ήταν η πιο δύσκολη, αλλά και πιο όμορφη εκλογική μάχη που έχουμε δώσει ποτέ, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι προφανώς αρνητικό για μας. Έχουμε υποστεί μια σοβαρή εκλογική ήττα, είπε ο Αλέξης Τσίπρας κι αναφέρθηκε στα κόμματα που εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Βουλή, αποδίδοντας ευθύνη για αυτό και στην ηγεσία της ΝΔ. Έκλεισε ένας ιστορικός […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια