Κιλιάν Εμπαπέ: Συγκλονιστικό μήνυμα μετά τη δολοφονία 17χρονου από αστυνομικό
19:58 - 28/06/2023
Με μήνυμά του στα social media ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε θέση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία μετά τη δολοφονία 17χρονου από αστυνομικό. «Πονάω για τη Γαλλία μου. Είναι μια απαράδεκτη κατάσταση. Όλες μου οι σκέψεις μου είναι στα αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια του Ναέλ, αυτό το μικρό αγγελούδι που έφυγε τόσο […]
Το άρθρο Κιλιάν Εμπαπέ: Συγκλονιστικό μήνυμα μετά τη δολοφονία 17χρονου από αστυνομικό εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γαλλία: Ταραχές στο Παρίσι από τον φόνο 17χρονου από αστυνομικό
Nα σβήσει έγκαιρα την κοινωνική φωτιά που απειλεί να εξαπλωθεί στη Γαλλία μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 17χρονου οδηγού σε προάστιο του Παρισιού από 38χρονο αστυνομικό το βράδυ της Τρίτης προσπάθησε ο Εμανουέλ Μακρόν, χαρακτηρίζοντας «ανεξήγητο» και «ασυγχώρητο» το περιστατικό. «Ενας έφηβος σκοτώθηκε. Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το θάνατο ενός νέου ανθρώπου», δήλωσε […]
Το άρθρο Γαλλία: Ταραχές στο Παρίσι από τον φόνο 17χρονου από αστυνομικό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ Γαλλία φλέγεται ξανά μετά από τη δολοφονία νεαρού από αστυνομικό-Βίντεο
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συγκάλεσε σήμερα το πρωί συνεδρίαση διυπουργικού πυρήνα κρίσεων έπειτα από μία ακόμη νύκτα επεισοδίων, κυρίως στο Παρίσι, μετά τη δολοφονία 17χρονου εφήβου από τα πυρά αστυνομικού στη διάρκεια τροχαίου ελέγχου την Τρίτη, ανακοίνωσε η προεδρία.
Στο μεταξύ συνολικά 150 άνθρωποι συνελήφθησαν στη διάρκεια της νύκτας της Τετάρτης προς Πέμπτη στη Γαλλία στα νέα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν, ο οποίος έκανε λόγο για «επαχθή βία ενάντια στα σύμβολα της Δημοκρατίας».
«Δημαρχεία, σχολεία και αστυνομικά τμήματα πυρπολήθηκαν ή δέχθηκαν επίθεση», έγραψε ο Νταρμανέν στον λογαριασμό του στο Twitter. «Ντροπή σε αυτούς που
Διαβάστε το στο militaire.gr