Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινά η εκταμίευση των πρώτων στεγαστικών δανείων νέων

10:46 - 29/06/2023

Με υπογραφή του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη ξεκινά η εκταμίευση των πρώτων δανείων του στεγαστικού προγράμματος «Σπίτι μου»

Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπίτι μου»: Ξεκινά η εκταμίευση των πρώτων στεγαστικών δανείων για νέους

Με υπογραφή του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ξεκινά η εκταμίευση των πρώτων δανείων του στεγαστικού προγράμματος «Σπίτι μου» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).Με υπογραφή του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ξεκινά η εκταμίευση των πρώτων δανείων του στεγαστικού προγράμματος «Σπίτι μου» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).Τα πρώτα δάνεια αφορούν την αγορά πρώτων κατοικιών από νέους, μετά την έγκριση των δανείων από τις αντίστοιχες τράπεζες, καθώς και τον επιτυχημένο νομικό και τεχνικό έλεγχο των ακινήτων. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινάει η εκταμίευση των πρώτων στεγαστικών δανείων νέων

Mε υπογραφή του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ξεκινά η εκταμίευση των πρώτων δανείων του στεγαστικού προγράμματος «Σπίτι μου» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Τα πρώτα δάνεια αφορούν την αγορά πρώτων κατοικιών από νέους, μετά την έγκριση των δανείων από τις αντίστοιχες τράπεζες, καθώς και τον επιτυχημένο νομικό και τεχνικό έλεγχο των ακινήτων. Όπως αναφέρεται Το άρθρο Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινάει η εκταμίευση των πρώτων στεγαστικών δανείων νέων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινά η εκταμίευση των πρώτων στεγαστικών δανείων νέων

Με την υπογραφή του νέου υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pagenews.gr

Φλωρίδης για Τέμπη: Ο φάκελος της ανάκρισης θα έχει απαντήσεις σε όλα

Μητσοτάκης: Εμείς βάλαμε και κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη [vid]

Μπλίνκεν: Kατάπαυση του πυρός τώρα «θα άφηνε τη Χαμάς στη θέση της» [vid]

Ο Μαρτίνεθ καταστρώνει πλάνο νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ [vid]

Κάρυστος: Εκκενώθηκαν δύο χωριά λόγω φωτιάς, απειλούνται σπίτια [vid]

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Ατζούν: Αγοράζει ομάδα της Super League [vid]