Μηταράκης για λάθη στα εκκαθαριστικά: Το τελικό ποσό των συντάξεων που καταβάλλεται είναι το σωστό (video)

15:25 - 20/10/2019

Τι ανέφερε ο υπουργός για τα εκκαθαριστικά των συντάξεων.«Από ότι μου είπαν από τον ΕΦΚΑ σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική σύσκεψη που κάναμε, μου διευκρίνισαν πως δεν υπάρχει λάθος στην καταβολή των συντάξεων. Οι συντάξεις καταβάλλονται σωστά με το σωστά υπολογισμένο ποσό. Αυτό που έχει γίνει αφορά σε λάθος στα εκκαθαριστικά. Ζήτησα λοιπόν από τη Δευτέρα να γίνει και ένας νέος δειγματοληπτικός έλεγχος, προκειμένου να ελεγχθεί πως όντως καταβάλλονται σωστά οι συντάξεις. Συγκεκριμένα ενώ για παράδειγμα στο χαρτί του εκκαθαριστικού μπορεί να αναγράφεται ένα λανθασμένα υπολογισμένο ποσό, στη σύνταξη που καταβάλλεται τελικά από τον Ιανουάριο του 2019 και μετά, παρακρατείται το σωστό ποσό. Άρα υπάρχει μια

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μηταράκης: Το τελικό ποσό των συντάξεων που καταβάλλεται είναι το σωστό

Διαβάστε το στο

Μηταράκης : Το τελικό ποσό των συντάξεων που καταβάλλεται είναι το σωστό

«Ζήτησα από τη Δευτέρα, να γίνει και νέος δειγματοληπτικός έλεγχος, προκειμένου να ελεγχθεί πως όντως καταβάλλονται σωστά οι συντάξεις», σημείωσε ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης

Διαβάστε το στο

Μηταράκης : Το τελικό ποσό των συντάξεων που καταβάλλεται είναι το σωστό

«Ζήτησα από τη Δευτέρα, να γίνει και νέος δειγματοληπτικός έλεγχος»

Διαβάστε το στο tovima

«Απ’ ό,τι μου είπαν από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) σήμερα το πρωί σε […] The post Μηταράκης: Το τελικό ποσό των συντάξεων που καταβάλλεται είναι το σωστό appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Απ’ ό,τι μου είπαν από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική σύσκεψη που κάναμε, δεν υπάρχει λάθος στην καταβολή των συντάξεων. Οι συντάξεις καταβάλλονται με το σωστά υπολογισμένο ποσό» τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος σε κάποια λάθη τα οποία έχουν εντοπιστεί στα εκκαθαριστικά. […] Το Άρθρο: Μηταράκης: Το τελικό ποσό των συντάξεων που καταβάλλεται είναι το σωστό εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

«Σε περίπτωση ανάγκης επιστροφής χρημάτων, εννοείται πως θα καταβληθούν από την κυβέρνηση»...

Διαβάστε το στο news.gr

Ν. Μηταράκης: Το τελικό ποσό των συντάξεων που καταβάλλεται είναι το σωστό

«Απ’ ό,τι μου είπαν από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική σύσκεψη που κάναμε, δεν υπάρχει λάθος στην καταβολή των συντάξεων. Οι συντάξεις καταβάλλονται με το σωστά υπολογισμένο ποσό» τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος σε κάποια λάθη τα οποία έχουν εντοπιστεί στα […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα